Bestyrelsen er skolens øverste myndighed og består af forældre til elever på skolen. Der er fem bestyrelsesmedlemmer og op til to suppleanter, der vælges af og blandt elevernes forældre.
Reglerne for bestyrelsesvalg kan du læse om i vedtægterne i menuen til venstre.

Foruden de valgte medlemmer deltager skolelederen, personalets tillidsrepræsentant og skolens sekretær i bestyrelsens møder.

Bestyrelsen holder møde cirka seks gange i løbet af skoleåret. Alle forældre til børn på skolen kan bede bestyrelsen om at behandle en sag. Hvert år justerer bestyrelse og skoleleder skolens Ansvars- og kompetenceplan som du kan se i her.

Bestyrelsesmedlemmer Navn Mail

Suppleant