Værkstedstimerne har været lidt udsatte i år, da vi har haft fire gange hvor der var planlagt P-dage for lærerne, derfor blev værkstedstimerne aflyst.

Hjemkundskab

I hjemkundskab har målet været at eleverne skulle lære at lave en tre retters menu.De har arbejde med forretter, hovedretter og desserter, hvor der skulle gives point alt efter om hvor let det var at lave og hvor godt det smagte. Vinderne blev de tre retter som fik flest point og de indgik i de tre retters menu som skulle laves sidste gang.
Efterhånden blev vi mere og mere oplærte i målstyret læring kva vores P-dage, så det blev også fokus de sidste par værkstedsgange.

Billedkunst

I billedkunst har der været fokus på iagttagelsestegninger, hvor eleverne har dygtiggjort sig indenfor tegninger af ansigtets propotioner, øjne, mund samt perspektivtegninger og sidst men ikke mindst arbejdet med at fortolke deres egne sommerbilleder udfra eksisterende billeder, som de har set på som inspiration. Ydermere har eleverne arbejdet med billedanalyse og fremlagt for hinanden. Den målstyrede læring blev også tydligere i de sidste par arbejdsgange.