Skriftlige prøver maj/juni 2017

Misha

kl.12.30

Malthe

Sidste ferie før det for alvor går løs. 1.april skal de unge mennesker trække fordybelsesområde til deres dansk synopsis, altså det område deres selvvalgte tekst/billede/film/digt skal findes indenfor; de har prøvet det sidste år.
Jeg håber, at alle vil nyde påskeferien og få en masse god energi fra solens stråler, det trænger vi til, og så håber jeg, at influenzaen er overstået.

God og dejlig påske

Vi har i uge 10 arbejdet med emnet My Body My Rights og deltaget i den mediekonkurrence som Amnesty International har udskrevet i samarbejde med Politiken og Ekstra Bladet.

Nedenstående link viser vores resultat

Billedresultat for jul

Det har været et par hyggelige dage med klatring, overnatning og en hel masse bål; det kunne sikkert lugtes!

Uge 38 og 39 er projektuger for 9.kl.; det betyder at vi arbejder med projektopgave alle dansktimer i uge 38 og alle timer i uge 39.

På mandag har vi aftalt en fodboldkamp med en anden skole(Kgl.Vajsenhus) kl.10 i Fælledparken. Hvis man ikke skal spille, kan man tage med for at heppe!

I næste uge 38 vil Eric også have elevsamtaler med klassen, og rækkefølgen er ændret lidt i forhold til 1.plan, og ser nu således ud:

Mandag: Simon, Lasse, August og Misha
Torsdag: Kåre, Jonathan, Magnus, Freyja, Freja, Hjalmar
Fredag: Malthe, Alberte, Nabil, Julie, Henrik, Natasha

Den første er kl.10.15, næste 10.30 o.s.v.

Tak til et par hjælpsomme forældre med mad og kørsel, det er skønt, at der altid er opbakning fra jer forældre på den ene eller anden måde, og tak for lån af de unge mennesker der forstår at hygge sig.

uge 37

Mandag - onsdag mødes vi på skolen kl.8.30 - 14.00

Skemaet vil være meget alternativt, idet flere lærere skal på lejrskole, og der derfor er byttet rundt på mange, men det vil primært være mig, I skal have.

torsdag

Vi mødes på skolen kl.8.30 med cykler og oppakning.

Vi skal cykle til Vandtårnsvej 55, 2860 Søborg, det er lige ved Gladsaxe svømmehal.

Her skal vi klatre og svæve fra kl.10 -12.30 med Go Monkey.

Herefter cykler vi til Streyf, Rådvadsvej 69.

Her skal vi lave bål, hygge og overnatte.

Vi spiser morgenmad sammen, pakker vores grej og cykler hjem.

Vi er ved skolen ca.kl.12, men man kan også vælge at cykle direkte hjem.

Det er også muligt at møde op på Vandtårnsvej 55 kl.9.30 torsdag morgen, hvis det er en omvej at køre til skolen først.

Pakkeliste:

madpakke og drikkelse

sovepose og underlag

tandbørste m.m.

praktisk tøj og sko

Vi køber noget mad ind sammen til aftensmad torsdag og morgenmad fredag.

Billedresultat for lejrturVel mødt - Jeanne

Torsdag d.3/9-15 er der pædagogisk dag for lærerne fra kl.12-17.

Alle elever har fri kl.11.45

uge 35

Tirsdag d.25.august skolefoto

Håber at alle har haft en dejlig sommerferie. Vi skal nu i gang med et nyt skoleår.

I løbet af denne måned vil årsplanerne for de forskellige fag blive lagt ind her på hjemmesiden.

Allerede onsdag d.12/8 starter undervisningen af timerne, som de ligger i skemaet.

Uge 33:

Mandag havde vi 1.skoledag, tirsdag en fælles dag på vores trin med lege/opgaver på tværs af klasserne og en par hyggetimer til sidst med spil.

Onsdag - fredag går vi så i gang med undervisningen.

uge 34:

Mandag igen alm. undervisning.

Tirsdag d.18/8 skal vi i tivoli, vi har igen i år bestilt faglige dage, hvor vi skal løse opgaver mens vi prøver forlystelser. Vi mødes på skolen kl.8.30 hvor opgaverne introduceres. Ved 10-tiden tager vi afsted til tivoli. Kl.14.00 har man fri, men tivoli tilbyder et turarmbånd til 60kr. hvis man vil blive der længere.

Resten af ugen onsdag - fredag er der så alm. undervisning.