Sundhedspleje

Om Sundhedsplejersken:

Jeg har skoledag om torsdagen. Torsdage bruger jeg som oftest til at afholde samtaler ift. min primære funktion på skolen, men jeg vil også afholde behovssamtaler løbende.

Jeg vil så vidt muligt være til at træffe via mail eller pr. telefon. Man er velkommen til at sende mig en besked, og så vender jeg tilbage så hurtigt jeg kan.

Nogle torsdage vil jeg være til møde, kurser eller ferie, og er derfor ikke til at træffe.

Både forældre og elever er velkomne til at lægge en besked til mig i min hvide postkasse foran musikrummet, som jeg tjekker hver gang jeg kommer på skolen.

Jeg opfordrer både elever, forældre, lærere og ledelse til at bruge mig i det omfang der er behov og tid.

Min primære funktion på skolen årligt er:

Indskolings undersøgelse af 0. klasse

1.klasse – individuel samtale

5. klasse – individuel samtale

Udskolingsundersøgelse af 8. kl.

Individuelle samtaler med elever efter behov

Mvh. Sundhedsplejerske Maria Hostrup

Ørnevej 55, 3. sal