Blanketter

Herunder finder i alle de blanketter i alfabetisk rækkefølge. De kan downloades og sendes til skolen efter udfyldelse. Klik på overskriften for at downloade.

Udfyld formularen for at anmode om ekstraordinær frihed i en kort periode (max. 5 dage).
NB!: AFLEVERES 14 Dage før fritagelse til klasselæreren

Til vores vidensdage har vi brug for fagpersoner, som kan holde oplæg for børnene, så vi kan blive klogere. Måske kan du hjælpe?

Vi er glade for at skolen bliver brugt til mange forskellige formål, men da det er en arbejdsplads for elever og ansatte er det nødvendigt, at der er nogle regler som følges i forbindelse med lånet. Det er kun ansatte og forældre til børn på skolen, samt de venskabsskoler vi samarbejder med, der har mulighed for at låne skolen.

Download dokumentet, hvori der står alt hvad du skal vide i forbindelse med at du ønsker at låne skolen. Når du modtager en nøgle, har du samtidig accepteret at lånet foregår på de beskrevne præmisser.

Ifølge EU’s databeskyttelsesforordning er vi forpligtet til at indhente dit/jeres samtykke til den behandling af personoplysninger, der er nødvendig for dit/jeres barns skolegang på Nørrebro Lilleskole. Udfyld formularen ved at klikke på overskriften.

SKOLEMÆLK BESTILLING

Bestilling af skolemælk
Ønsker du at bestille mælk til dit barn, skal du benytte nedenstående link. www.skolemælk.dk

Udfyld skemaet, som downloades ved at klikke på overskriften.

Elever der flytter til anden skole eller som af anden grund ikke skal gå på skolen mere skal udmeldes skriftligt af forældrene. Udmeldelse kan ske, med en måneds varsel til udgangen af en måned. Det samme gør sig gældende for elever som ikke længere skal gå i Galaksen.

Made by Hjemmesider.dK