Galakse-nyt Billedresultat for nisse

Nr. 17 - 7. december 2018

I denne uge er der, på madlavningsholdet, blevet lavet mad fra USA.

Mad lavet fra bunden af gode lødige råvarer. Børnene suger til sig af nye smagsoplevelser. Børnene får et større kendskab til, hvad god mad er, og har det sjovt undervejs.

Nem og hurtig mad under 30 minutter til 80 børn.

I denne uge forsøgte vi os på at tage lidt længere væk på vores ture ud af huset. Det blev en succes, men også en stor udfordring, både fordi trafikken og bussernes køreplaner ikke gjorde det let for personalet. Der blev kæmpet en hård kamp for at nå tilbage til tiden, men vi beklager, at det blev for svært. Vi fintænker udfordringerne endnu engang og håber, at det går lidt nemmere næste gang. Tak for tålmodigheden - jeres børn havde en fantastisk oplevelse på Nationalmuseet.

Julefrokosten som holdes i dag fredag 7/12 er så små ved at blive forberedt………..det bliver lææææækkkkert :D

Sådan ser dagen ud;
12.30 - 13.45: Julehygge i 0.klasse, just dance i 2. klasse og fri leg i Universet

13.45 - 14.00: Madholdet gør klar og alle børnene går i gården

14.00 - 14.45: Julefrokost i Universet

Menu: Makaroni med ost og grøntsager, havregrynskugler, clementine og appelsinjuice

14.45 - 16.00: Fri leg

I næste uge i Galaksen…...

Onsdag 12/12 kl. 14-15 er der Vidensdag , hvor hele Galaksen mødes i salen til julekoncert med “Verdens Sirener”.

Billedresultat for alverdens børn sirenerne

Torsdag 13/12 kl. 15-15.30 holder vi fælles fødselsdag til caféen.

Fredag 14/12 er der julefrokost for personalet, så vi opfordrer jer til at afhente tidligere eller lave legeaftaler. For dem som er tilbage vil der være fredags-bif kl. 12.30.

Når vi holder vidensdage og fredags-bif er tiden knap, derfor vil der ikke være café disse dage, men der vil være brød og frugt, som børnene selv kan tage.

NB: Turen ud af huset onsdag 19/12 er rykket til januar.

Vi ønsker jer en rigtig god weekend,

Personalet i Galaksen

NB: Vi ønsker os stadig Disney Princess figurer til dukkekrogen og udklædningstøj til spejlsalen.
Har I noget hjemme, som I ikke leger med mere, tager vi meget gerne imod.