Galakse-nyt

Nr. 28 - 15. marts 2019

Tak for en fed tur til Glyptoteket.

Så fik vi endelig set de mumier :)

I lørdags var der en masse forældre, som knoklede her på skolen for at gøre den endnu bedre. Tusind tak for hjælpen og for det fine bålsted.

I disse regntider er det vigtigt at huske at få fyldt garderoberne op igen med skiftetøj, regntøj, gummistøvler, sutsko osv.

Galaksen i næste uge……

Cirkus-værksteder mandag, tirsdag og torsdag.

Når vi har cirkus-forløb holder vi kun café 3 gange om ugen; mandag, tirsdag og torsdag.
Onsdag og fredag holder vi mini-café, det vil sige, at alle børn bliver sendt i gården efter indkryds kl. 14.00 - 14.20.
Kl. 14.20 - 15.00 er der så mini-café i Universet, hvor børnene har mulighed for at hente lidt mad, der er altså ikke rigtig café - så man kan også hente sit barn i dette tidsrum, hvis man har behov for det.

Onsdag d. 20/3 kl. 14.00 - 14.45 holder vi vidensdag i salen.
Vi har inviteret Katrine, som er skuespiller, hun kommer og fortæller om sit arbejde som skuespiller. Vi skal se klip med hende på film og vi skal lave nogle forskellige sjove skuespils-øvelser….vi glæder os!!

Personalet i Galaksen

Husk Husk Husk Husk Husk Husk Husk Husk Husk