Galaksen

Særligt under genåbning:

Galaksen er åben på følgende tidspunkter:

Mandag 12-15
Tirsdag 14-15
Onsdag 12-15
Torsdag 14-15
Fredag 12-15

Vi indfører nødpasning fra kl.15.00 og det betyder, at Galaksen kun er åben for:

- Elever fra 0.-3.kl., hvis forældre varetager samfundskritiske funktioner som ansatte i f.eks. ældre‐ og sundhedssektoren, sociale tilbud, sikring af infrastruktur, politi eller transport‐ og forsyningsvirksomheder. Forældrene skal have afsøgt alle relevante pasningsmuligheder. 

- Elever fra 0.-3.kl., hvis forældre er ansat i en privat virksomhed, der ikke har hjemsendt medarbejderne. Forældrene skal have afsøgt alle relevante pasningsmuligheder.

 _______________________________________________________________________________

Velkommen til Nørrebro Lilleskoles fritidsordning. Vi hedder Galaksen og er et pasningstilbud for børnene på skolen. Aktiviteterne tager udgangspunkt i børn fra 0.-5.klasse, men de større børn må gerne være her også. Når dit barn starter på Nørrebro Lilleskole, er du sikret plads i Galaksen. 

Telefon: 23 39 21 41 (OBS telefonen er først åben når skoledagen er slut og Galaksen startet - Det er ikke muligt af give os besked via telefonsvareren)
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefonen er kun åben i Galaksens eftermiddags åbningstid og vi besvarer ikke opkald under vores værksteder fra kl. 14-14.45.

Uden for åbningstiden kan du kontakte skolen på 35354501