Ansatte & Personale

Skolens leder
Jacob Hatting

Skolebestyrelsen
Består af 5 medlemmer valgt af og blandt skolens forældre på den årlige generalforsamling. Generalforsamlingen er skolens højeste myndighed.

Skolelæge og sundhedsplejerske
Skolen er dækket af de samme serviceordninger som kommuneskolerne. Skolepsykologen og sundhedsplejersken er på skolen én gang ugentligt.

Undersøgelse af det psykiske arbejdsmiljø klik her

IMG 2375

Navn:     Stilling: e-mail
K-Teamet
Stjerneskuddet & Galaksen
Ilham Alsaidi Galaksen Lærer/Pædagog - daglig leder Galaksen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Nymånen
Halvmånen + Fuldmånen