Kære Ansøger

Vi er altid glade for at ansøgere interesserer sig for skolen og bruger tid på at søge.

Nedenfor kan du se, hvilke stillinger der pt. er ledige.(stroll ned)

Nørrebro Lilleskole søger Lærer med tiltræden den 1. september 2019.

Da en af vores trofaste lærere gennem mange år har besluttet at opsige sin stilling, søger vi en uddannet lærer til en varig stilling på fuld tid. Dtillingen er ledig fra 1.august og ønskes besat snarrest herefter. Stillingen er omfattet af overenskomst mellem FSL og forhandlingsenheden, er på fuld tid (26 lektioner + møder & forberedelse) og er ligeledes underlagt lokalaftale. Du vil få mulighed for at forberede dig på skolen (teamkontor) eller hjemme efter eget valg og du vil få stor indflydelse på din daglige arbejdssituation, da arbejdet planlægges i selvstyrende lærerteam, der har ansvaret for normperiodens arbejdsopgaver.

Tiltræden:

1.august eller snarrest herefter

Derfor vil du vælge at arbejde på lilleskolen på Nørrebro

Vi forestiller os at du vil stortrives på vores lilleskole, hvor vi er ca.200 elever, et spor = 10 klasser fra børnehaveklassen – 9.klasse, 14 lærere, 3 servicemedarbejdere, en skolesekretær, en viceskoleleder og en skoleleder. Det vil du fordi:

Vi har ca. 20 elever i hver klasse

Stor medindflydelse på eget arbejde

Godt kollegialt sammenhold

Sparring, planlægning og evaluering i teams

Et godt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere – døren står altid åben J

Engagerede forældre

Motiverede børn

Hvis du kan lide et alternativt skolemiljø, hvor alle har krav på at blive taget alvorligt, hvor omgangsformen er præget af gensidig respekt, hvor der er plads til individuelle forskelle, hvor alle tager ansvar, hvor tingene kan vendes på hovedet og hvor den indre ildsjæl og de skæve vinkler har værdi, så skal du søge denne stilling.

Lidt om dig

Du er uddannet lærer, gerne med erfaring fra andre skoler og har faglige kvalifikationer og selvtillid til at undervise i stort set alle fag, men med særlige kvalifikationer eller linjefag inden for de naturvidenskabelige fag fx matematik, geografi, biologi, idræt som du brænder for. Kan du også undervise i musik er du næsten ansat. Du holder af at arbejde med mennesker og har en anerkendende tilgang til arbejdet med børn og forældre. Du elsker at variere din undervisning fx ved at bruge cooperative learning og kan inddrage bevægelse eller musik i stort set alle sammenhænge. Personligt kan du lide at tage ansvar, lede en klasse og deltage aktivt i teamsamarbejde omkring

fælles målsætning, fagligt indhold, elevernes trivsel mm. Du ser forældrene som en resurse og derfor oplever du et tæt forældresamarbejde som en garant for elevernes trivsel.

Mere om jobbet

Skemaet og fagfordelingen er overstået og vi kan derfor præsentere dit skema.

skema

Kulturfag er (religion, samfundsfag, historie) som vi arbejder med ud fra forskellige temaer / emner.

K+F timer er inklusionstimer med få elever. NM er Nymånen 3-5.kl

Sådan søger du

Vi skal have din ansøgning elektronisk – vi modtager ikke ansøgninger på papir !

Du sender ansøgningen til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. sådan at den er skolen i hænde senest den 31.7.2019 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler finder sted den 13. august kl. 14.00.16.00 efter særskilt indkaldelse.

Alle ansøgere får svar.

Vi glæder os til at høre fra dig.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Vedrørende uopfordrede ansøgninger:

Søger du om at blive vikar:

Hvis du søger uopfordret, skal du vide, at vi foretrækker uddannede lærere eller lærerstuderende. Ansøgere til vikarstillinger skal kunne varetage naturfag, matematik og biologi. Vikaransøgninger sendes direkte til skolens viceskoleleder Eric Volkmann på mail (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Eric kontakter dem han kan bruge.

Søger du en fast ansættelse:

Til varige stillinger får alle ansøgere svar. Skolen følger overenskomsten for lærere indgået mellem Finansministeriet og FSL, samt overenskomst for pædagoger indgået mellem Frie grundskolers fællesråd og BUPL. Servicemedarbejdere er omfattet af overenskomst med 3F og sekretæren er omfattet af overenskomst mellem lilleskolerne og HK. Lokalløn udbetales ud over den faste løn til fastansatte efter bestemmelserne i skolens lokalaftaler. Da vi har en kollektiv lønaftale, er det ikke muligt at forhandle individuel løn. Alle stillinger kan søges som akutjob.