Kære Ansøger

Vi er altid glade for at ansøgere interesserer sig for skolen og bruger tid på at søge.

Nedenfor kan du se, hvilke stillinger der pt. er ledige.(stroll ned)

Vi søger pr.1.august 2020 en m/k til vores Udelivs værksted  i Galaksen (SFO)

- 25 timer ugl.

Er du vores næste jord til bord medarbejder?
Som udelivsvoksen i Galaksen har du lyst til at lave bål mindst en gang om ugen, udendørs aktiviteter, ture ud af huset, du har ansvar for varetagelse af udelivs værkstedets udearealer og udvikling af disse. Du skal endvidere også have pædagogiske kompetencer og lyst til at udvikle dig på dette område.

På vores værksteder i Galaksen arbejder man typisk med 15 børn ad gangen.

Arbejdet i Galaksen består blandt andet af tre dage med værksteder, to dage med pædagogiske aktiviteter, samarbejde med teamet omkring børnene, samarbejde med forældrene og et ugentligt teammøde. Vi forestiller os, at du kan ind tænke et samarbejde med madlavningsværkstedet, dette skal fremgå af din årsplan.

Du kommer til at indgå i et team bestående af 5 personer, der udgør personalet i Galaksen. Et særkende for Galaksen er, at børnene arbejder på værksteder i tre perioder hen over året. Temaerne er 'her bor jeg', 'verden omkring os' og 'ude liv'.

Nørrebro Lilleskole er en lilleskole i hjertet af Nørrebro, der rummer cirka 200 elever og 24 voksne. Vi har hverken politiske eller religiøse krav til hverken forældre, børn eller personale. Skolen er en selvejende institution, det betyder, at skolen er ingens, eller alles. Bestyrelsen er skolens øverste myndighed og består af forældre til elever på skolen.

Vi forestiller os, at du kan:

udarbejde en årsplan for dit værkstedsfag og varetage undervisningen

give børnene faglige og kreative udfordringer fx spejder relaterede aktiviteter

tænke kreativt i forhold til vores tema perioder

arbejde sammen med lærerne fra indskolingen

være med til at opfinde nye traditioner

arbejde fra 12.00 - 17.00

arbejde i 25 timer mandag til fredag

indgå i flere timer som vikar på skolen, samt deltagelse i emneuger, lejrskoler, uge 32 m.v.

Du skal være;

vant til at arbejde med børn og have pædagogisk indsigt

kompetent til at indgå i et samarbejde med forældrene omkring børnene

positiv indstilling til arbejdet med børn og samarbejdet med teamet og andre medarbejdere

anerkendende og en tydelig voksen

selvstændig og ansvarsfuld i forhold til værksteds planlægningen

faglig kompetent inden for udeliv og formidling.

Vi tilbyder;

at du kommer til at have indflydelse på udviklingen

kreativ og fleksibel tilrettelæggelse af værkstedsundervisningen

En stærk holdånd, hvor vi er fælles om tingene.

Plads til udvikling

Løn og arbejdstid:

Løn og arbejdstid følger overenskomst med BUPL / FSL og lokalaftale. Arbejdstiden fastlægges i din opgaveoversigt. I normale uger vil du typisk møde ind i tidsrummet 12 - 17.00, hvortil kommer eventuelt planlagte møder. Arbejdet aflønnes på linje med aflønning for lærere, uanset om du er i undervisning eller udføre pædagogisk arbejde. Der stilles ikke krav til en bestemt uddannelse, men vi forventer at du kan dokumentere dine kompetencer.

Send din ansøgning så vi har den på mailadressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest torsdag den 29.maj klokken 12.00. og mærk den ”UDELIVS EKSPERTEN” Bemærk at kun ansøgninger sendt på mail vil blive behandlet.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Vedrørende uopfordrede ansøgninger:

Søger du om at blive vikar:

Hvis du søger uopfordret, skal du vide, at vi foretrækker uddannede lærere eller lærerstuderende. Ansøgere til vikarstillinger skal kunne varetage naturfag, matematik og biologi. Vikaransøgninger sendes direkte til skolens viceskoleleder Eric Volkmann på mail (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Eric kontakter dem han kan bruge.

Søger du en fast ansættelse:

Til varige stillinger får alle ansøgere svar. Skolen følger overenskomsten for lærere indgået mellem Finansministeriet og FSL, samt overenskomst for pædagoger indgået mellem Frie grundskolers fællesråd og BUPL. Servicemedarbejdere er omfattet af overenskomst med 3F og sekretæren er omfattet af overenskomst mellem lilleskolerne og HK. Lokalløn udbetales ud over den faste løn til fastansatte efter bestemmelserne i skolens lokalaftaler. Da vi har en kollektiv lønaftale, er det ikke muligt at forhandle individuel løn. Alle stillinger kan søges som akutjob.