Kære Ansøger

Vi er altid glade for at ansøgere interesserer sig for skolen og bruger tid på at søge.

Nedenfor kan du se, hvilke stillinger der pt. er ledige.(stroll ned)

____________________________________________________________________________________________________________________________

Stillingsannonce -forretningsfører

Da vores betroede medarbejder går på pension med udgangen af april 2022, søger vi en ny forretningsfører med tiltrædelse senest 1.05.2022. Stillingen på 32 timer har økonomi og drift som hovedansvar.

Erfaring fra stilling på privatskole, i bank, revisionsfirma, account manager, financial controller mv., vil være en fordel.

Vi efterspørger en medarbejder med økonomisk tæft og kompetence inden for følgende områder:

• Supervisor for daglig ledelse og bestyrelse i økonomiske spørgsmål
  • Budgetlægning / budgetkontrol
  • Bogføring efter kontoplan
  • Tilrettelæggelse, evaluering og redigering af kontoplan
  • Udarbejdelse af årsregnskab som forberedelse til revisor
  • Løn, lønkontrol m.v.
  • Skolepenge
  • Betaling af regninger
  • Udarbejdelse af diverse ad hoc beregninger for ledelsen og

Konsekvensberegninger af diverse projektscenarier.

Vi forestiller os at:

• Du kan arbejde med eksterne så vel som interne samarbejdspartnere
  • Du kan bruge vores data system UV- skole & DSA-løn eller gerne vil lære det
  • Du tænker økonomi og regnskab i forhold til skolens drift og vil hellere selv beregne dig frem til resultater end at lade et system gøre det.
  • Du er resultatorienteret og fokuseret på dine opgaver.
  • Erfaring tæller mere end alder, så har du 5-10 år tilbage på arbejdsmarkedet skal du ikke holde dig tilbage.

Kontoret

Din arbejdsplads vil være på skolens kontor tæt op af den daglige ledelse, der består af skoleleder og viceskoleleder. Din stilling refererer direkte til den daglige ledelse.

Øvrige opgaver herunder pasning af telefon, betjening af forældre, børn og ansatte, der muligvis kommer forbi kontoret deles ligeligt med den daglige ledelse.

Nørrebro Lilleskole er en privat skole i hjertet af Nørrebro. Skolen er snart 47 år gammel og der er ca.200 elever og ca.23 ansatte. Skolens kendetegn er en skole i konstant udvikling både i forhold til bygningen, undervisning og pædagogik. Derfor er det vigtigt, at du kender vores værdigrundlag og politikker som de til enhver tid fremgår af skolens hjemmeside www.norrebro-lilleskole.dk

Skolen er omfattet af overenskomst med HK. Lønnen i stillingen fastlægges efter aftale.

Send din ansøgning så vi har den på mailadressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest mandag den 25.februar klokken 12.00.

Bemærk at kun ansøgninger sendt på mail vil blive behandlet.

Alle rettidigt indkomne ansøgninger får svar.

Vi skal opfordre alle uanset alder, race, politisk orientering eller køn om at søge.

Nørrebro Lilleskole er en lilleskole i hjertet af Nørrebro, der rummer cirka 200 elever og 24 voksne. Vi har hverken politiske eller religiøse krav til hverken forældre, børn eller personale. Skolen er en selvejende institution, det betyder at skolen er ingens, eller alles. Bestyrelsen er skolens øverste myndighed og består af forældre til elever på skolen.

Jacob Hatting
Nørrebro Lilleskole
Prs. Charlottesgade 34 - 36
2200 København N
tlf 35354501
mob.26971652

Vedrørende uopfordrede ansøgninger:

Søger du om at blive vikar:

Hvis du søger uopfordret, skal du vide, at vi foretrækker uddannede lærere eller lærerstuderende. Ansøgere til vikarstillinger skal kunne varetage naturfag, matematik og biologi. Vikaransøgninger sendes direkte til skolens viceskoleleder Eric Volkmann på mail (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Eric kontakter dem han kan bruge.

Søger du en fast ansættelse:

Til varige stillinger får alle ansøgere svar. Skolen følger overenskomsten for lærere indgået mellem Finansministeriet og FSL, samt overenskomst for pædagoger indgået mellem Frie grundskolers fællesråd og BUPL. Servicemedarbejdere er omfattet af overenskomst med 3F og sekretæren er omfattet af overenskomst mellem lilleskolerne og HK. Lokalløn udbetales ud over den faste løn til fastansatte efter bestemmelserne i skolens lokalaftaler. Da vi har en kollektiv lønaftale, er det ikke muligt at forhandle individuel løn. Alle stillinger kan søges som akutjob.