Forældrekaffe i Stjerneskuddet

Forældrekaffe-konceptet er blevet til fordi forældrene havde et ønske om at vi kunne skabe rum for at man kunne mødes uden at der var fest eller andre ting.

I dette forum har man mulighed for at snakke med de andre forældre og børn ikke kun i barnets egen klasse, men også de andre klasser i Stjerneskuddet.

Vi serverer som regel lidt kaffe/te, knækbrød o.lign.

Man har mulighed for at lave legeaftaler i klassen, men også på tværs af klasserne.

Vi sætter spil, tuscher, papir frem på bordene, så man har mulighed for at spille med andre børn og voksne, så man lærer hinanden bedre at kende.

Vi glæder os til at se jer

Kl. 9.30 siger man farvel til sit barn og derefter skal alle børnene spise frugt og i gården til pause.

_____________________________________________________________________________________

Forældrekaffe!!!

Kom til uformelt og hyggeligt samvær med forældre og børn i Stjerneskuddet

Mandag d. 2. september 2019