OBS!

Ændret undervisning i forbindelse med nedlukning af skolen.Se ugens aktiviteter i Ugeplanen ude til venstre i menuen.

Brev sendt ud pr. 4. januar 2021:

"Kære børn og forældre i Stjerneskuddet.

Vi håber, at I er kommet godt ind i det nye år. Det var jo desværre ikke sådan vi havde håbet på at starte det nye år, men vi gør alt vi kan for, at nødundervisningen bliver så god som mulig.

I Stjerneskuddet bliver det således, at lærerne skriver ind på ugeplanen, hvad børnene skal arbejde med.

De skal arbejde med et fag hver dag; mandag og tirsdag bliver danskdage, onsdag arbejder de med engelsk og torsdag og fredag bliver matematikdage.
I ugeplanen kan I læse beskrivelserne til, hvordan man arbejder med de forskellige sider. Enten er det beskrivelser, som man skal læse eller det kan også være links til videoer, hvor vi forklarer, hvad man skal gøre. Her til at starte med bliver det lagt ind sådan lidt fra dag til dag, så tjek lige på dagen, hvad der ligger.

Vi vil meget gerne have kontakt til hvert barn et par gange om ugen og vil derfor gerne bede jer om at tage billeder af børnenes hjemmeskoler. De skal sendes til klasselæreren senest onsdag. Klasselæreren bruger billederne til at lave et lille slide-show, som børnene kan hygge sig med at kigge på.

Vi afholder også klassens time online. 2. kl. holder klassens time fredag kl. 9.00, 0. klasse fredag kl. 10 og 1. kl. holder klassens time om torsdagen kl. 12.

Hvis man mangler materialer fra skolen har man mulighed for at afhente i dag mandag indtil kl. 12. Tirsdag, onsdag og torsdag er skolen åben kl. 9-12.

De materialer man skal have derhjemme er;
0. kl. Fandango bogstavlydbog, Fandango arbejdsbog, Fribog/A-bog, Kontext, Rema, Ready Eddy, det lyserøde kladdehæfte

I ugeplanen kan man hver dag se en aktivitet fra Galaksen, som man kan hygge sig med.

Lærerne i Stjerneskuddet"

PS: Vi har løbende ændringer i planen. Tjek "Ugeplan" i menuen ude til venstre!

Forældrekaffe i Stjerneskuddet

Forældrekaffe-konceptet er blevet til fordi forældrene havde et ønske om at vi kunne skabe rum for at man kunne mødes uden at der var fest eller andre ting.

I dette forum har man mulighed for at snakke med de andre forældre og børn ikke kun i barnets egen klasse, men også de andre klasser i Stjerneskuddet.

Vi serverer som regel lidt kaffe/te, knækbrød o.lign.

Man har mulighed for at lave legeaftaler i klassen, men også på tværs af klasserne.

Vi sætter spil, tuscher, papir frem på bordene, så man har mulighed for at spille med andre børn og voksne, så man lærer hinanden bedre at kende.

Vi glæder os til at se jer

Kl. 9.30 siger man farvel til sit barn og derefter skal alle børnene spise frugt og i gården til pause.

_____________________________________________________________________________________

Forældrekaffe!!!

Kom til uformelt og hyggeligt samvær med forældre og børn i Stjerneskuddet

Tirsdag d. 29. september 2020

ER DESVÆRRE AFLYST PGA CORONA

Fredag d. 5. februar 2021

Tirsdag d. 25. maj 2021

Med forbehold for aflysning pga.                                    Corona.

Alle gangene kl. 8.30 - 9.30

Lærerne i Stjerneskuddet