Velkommen til 1. klasses side

Har I spørgsmål kan de altid rettes til os personligt på skolen eller via mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Forældrekaffe i Stjerneskuddet

Forældrekaffe-konceptet er blevet til, fordi forældrene havde et ønske om, at vi kunne skabe rum for, at man kunne mødes uden, at der var fest eller andre ting.

I dette forum har man mulighed for at snakke med de andre forældre og børn ikke kun i barnets egen klasse, men også de andre klasser i Stjerneskuddet.

Vi serverer som regel lidt kaffe/te, knækbrød o.lign.

Man har mulighed for at lave legeaftaler i klassen, men også på tværs af klasserne.

Vi sætter spil, tuscher, papir frem på bordene, så man har mulighed for at spille med andre børn og voksne, så man lærer hinanden bedre at kende.

Vi glæder os til at se jer

Kl. 9.30 siger man farvel til sit barn og derefter skal alle børnene spise frugt og i gården til pause.

Forældrekaffe!!!

Kom til uformelt og
hyggeligt samvær med forældre og børn i Stjerneskuddet

Mandag d. 13. juni 2022