Ugebrev for uge 1 samt tur i Ø-bro skøjtehal

Kære forældre i 4.klasse. Her er ugebrevet for uge 1 samt lidt af uge 2 :) God fornøjelse!

Onsdag d.5/1

Vi startede dagen med klassenstime, hvor Mercy gav os nye pladser i en dum hestesko, som vi ændrede igen til tre langborde, da pladsen i klassen blev for lille. Vi legede “gæt et dyr”, men hvor man kun skulle lave fagter og mimik.

Herefter snakkede vi om nye restriktioner ift. frikvarterene, som skal afholdes på etagen og nede i gymnastiksalen.

I science tegnede vi vores nytårsfortsæt og spillede nytårsspil.

Torsdag d.6/1

I engelsk havde om kapitlet “My House”, (og Frej havde endelig begge bøger med hihi). Bagefter arbejde vi i arbejdsbogen s.28+29.

Matematik fik vi lavet s.84+85, som er lektie til torsdag d.13/1.

Vi sluttede dagen af med Stav 4 s.32+33 og diktat 8 “Kænguruen” er lektie til torsdag d.13/1.

Fredag d.7/1

I engelsk lavede vi klip og klistre med “My house” gloserne, som vi havde dagen før.

I matematik lavede vi s.86+87 i kontext, som også er lektie til d.14/1.

Mandag d.10/1

I dansk gik vi i gang med digtet “Udsigt fra en kikkert” af Benny Andersen på s.58+59 i Fandango grundbog. Herefter arbejdede vi videre med spørgsmål omkring miljøet i digtet på s.60.

I kultur arbejde vi videre med videoklip om Absalon, som grundlagde København.

Tirsdag d.11/1

Startede med dansk hvor vi gik i gang med fandango arbejdsbogen s.33-30 som også er er lektie til på mandag d.17/1.

Bagefter gik Turen til Ø-bro skøjtehal sammen med 3.klasse ;) det var mega sjovt, selvom vi faldt på r… flere af os! Men vi brækkede heldigvis ingen lemmer😬

Se de gode billeder