Siden er redigeret sidst 14.september 2018

Ledige pladser lige nu:

Vi har ledige pladser i:

Nuværende 8.kl.

Bemærk at vi derfor supplerer efter "først til mølle princippet" - kontakt skolens kontor hvis du har interesse.

Du er altid velkommen til at kontakte os for ledige pladser.

Der optages ca. 20 elever i hver klasse. Der kan dispenseres fra denne regel, fx. hvis en elev får plads i en klasse med 18 elever, og denne elev har en søster eller bror, der skal placeres i en anden klasse, hvor der allerede er 20 elever. I så fald vil vi optage elev nr. 21, men undlade at supplere, når der går en ud af klassen, således at klassen igen rummer 20 elever.

Skolen er tryg og rummelig, men vi har begrænsede muligheder for at søge specialundervisningsmidler efter inklusionsreformen. Har dit barn derfor særlige behov, skal du drøfte dette med skolelederen inden du søger skolen.

Hvis du ønsker dit barn optaget, er du meget velkommen til at ringe på 35 35 45 01 og tale med sekretær Anette Bruun eller skoleleder Jacob Hatting.