Bestilling af skolemælk

Kære forældre for bestilling af skolemælk skal I benytte følgende adresse:

www.skolemælk.dk

MANGLER DU AT BESTILLE SKOLEMÆLK?

Så kan du stadig nå det!

BemærkEr dit barn allerede tilmeldt til skolemælk, skal du ikke bestille igen.

Mælk er næring til læring, gør en sund madpakke komplet og giver energi til en lang skoledag. Som forælder kan du være med til at holde fast i gode spise- og drikkevaner. Bestil skolemælken på  https://www.skolemaelk.dk/ senest mandag den 16. september og få mælk fra ugen efter.

Vidste du, at der lige nu er der en spændende klasseaktivitet med sjove dyr på lågene på skolemælken. Vores nye undervisningsaktivitet 'Lær om dyr' er udviklet i samarbejde med Aalborg Zoo og biolog Anders Kofoed. Læs gerne mere på https://www.edutainmenthuset.dk/laer-om-dyr/.

Kontakt Skolemælk

Har du brug for hjælp, kan du altid kontakte Skolemælk. Ring til Skolemælksteamet alle hverdage 8.00-15.00 på 87312040 eller kontakt en medarbejder direkte:

Peter Ulv (træffes ikke mandag)
87312042/20420942
Pia Damgaard Beck
87312075
Thomas Jensen
87312045 /29848583
Heidi Byrdal Gabriel
87312076

Ingerlise Hornbæk
87312051

Ved henvendelse oplys gerne dette skolenummer: 3188

Skolemælksteamet

Hent folder her

Klik på fanen forældre og derefter på fanen netbutik.

Kodeord/login laver I selv.

Skolemælk kundeservice: 87 31 21 40

Hvis I skulle have spørgsmål eller problemer med ovenstående.

Landbrugsstyrelsens webbanner 400x200 1