Personalet i Galaksen

Der er ved skolestart august 2018 - ca. 84 børn i Galaksen og 6 ansatte:

Anja: Afdelingsleder

Mie: Daglig leder + sportsansvarlig

Kira: Ansvarlig for musik, drama/teater.
Står for indkrydsning af 0. klasse.

Glika: Madmor; ansvarlig for daglig indkøb af eftermiddagsmad der bliver serveret til “eftermiddags-teen” + madlavning.
Står for indkrydsning af 3.klasse.

Anja R.: Ansvarlig for udeliv.
Står for indkrydsning af 1. klasse.

Ilham: Ansvarlig for billedkunst og de kreative værksteder.
Står for indkrydsning af 2. klasse.

Gæstelærer: Er de fagpersoner som kommer og holder oplæg i forbindelse med vidensdagene. Det kunne evt. være forældre der varetog denne funktion.