Personalet i Galaksen

Der er ved skolestart august 2021 - 91 børn i Galaksen og 6 ansatte:

Anja H.: Afdelingsleder

Ilham: Daglig leder + ansvarlig for billedkunst.
Står for indkrydsning af 0. klasse.

Mads: Ansvarlig for sport

Richard: Ansvarlig for musik, drama/teater.
Står for indkrydsning af 2. klasse.

Glika: Madmor; ansvarlig for daglig indkøb af eftermiddagsmad der bliver serveret til “caféen” + madlavning.
Står for indkrydsning af 1. klasse.

Hjalmar: Ansvarlig for udeliv
Står for indkrydsning af 3. klasse

Gæstelærere: Er de fagpersoner som kommer og holder oplæg i forbindelse med vidensdagene. Det er f.eks. forældre, bedsteforældre eller folk som vi har hyret til at holde oplæg.