Praktisk

På “white-board” tavlen kan man informere om afhentning eller andre relevante ting.

Her orienterer Galaksens personale sig, så de kender til eventuelle aftaler.

Forældrebank

Ved skolestart skal man som forældre udfylde blanketten “hvad kan jeg bidrage med”. På blanketten er de forskellige temaer beskrevet, så man har mulighed for byde ind, der hvor ens eventuelle kompetencer er eller hvis man har kontakter, som vi eventuelt kan benytte os af.

Telefonpolitik

- Børnene må ikke have deres telefoner tændt i Galakse-tiden.

Legeaftaler

- Personalet i Galaksen hjælper ikke med impulsive legeaftaler mellem børnene, det skal aftales, når forældrene afhenter.

- Legeaftaler skal aftales dagen før. Ingen lån af telefon i den forbindelse for at undgå at forældrene bliver generet unødigt på deres arbejde. De større elever kan selv ringe fra deres mobiler når de forlader skolen.

- Legeaftaler aftales mellem forældrene privat – vi formidler dem ikke. Undtagelsen er,
at vi kan skrive det på whiteboard-tavlen hvis forældrene ringer og fortæller, at de har glemt at meddele det.
- Vi må ikke udlevere andre børn til forældrene end deres egne – kun hvis vi har fået telefonisk eller skriftlig besked (indkrydsningslisterne), må en forældre tage andre børn med hjem.

Legetøjsdag

Hver mandag er der legetøjsdag i Galaksen, det betyder, at børnene må tage legetøjet frem kl 15.30-17. Legetøjet skal være i garderoben indtil 15.30.

Børnenes garderober

Vi opfordrer forældrene til:

- At rydde op i barnets garderobe i forbindelse med afhentning.
- At kigge i glemmetøjskurven (den står ude på gangen)
- At tjekke om der er skiftetøj
- At tjekke om der er regntøj
- At give ungerne hjemmesko med
- Glemmetøj – tøj på gulvet – samles sammen inden garderoben fejes og gemmes i sort sæk en uge, herefter sendes tøj m.v. til frelsens hær.