Uge 25 - 1. klasse

Myfoto/Danmark/Nordjylland/Dansk_sommer_3

Sommerferien er lige om hjørnet!!

Uge 25

I denne uge har vi læst om Mi og Mo i Australien og i næste uge laver vi de sidste sider.

Så vi nåede at blive færdige med bogstavlydbogen!

Vi har også arbejdet med ældre litteratur og hørt børnebogen “Aben Osvald”, der er skrevet på vers, samt arbejdet med tema, hovedperson, biperson og rim.

Børnene har også været ud to ture ud af huset, både på legepladsen i Mimersparken og Byoasen. Det er endnu dejligt med få konflikter og de er rigtig gode til at finde på lege selv. Skønt er det også at se, at de er gode til at lege på tværs af klasserne. I dag blev der i Byoasen slæbt gamle juletræer frem og legen handlede om juletræssalg :)

Uge 26

I næste uge kommer der igen til at være vikar for mig mandag og tirsdag, da jeg blandt andet skal holde besøgsdag med den kommende 0. klasse :)

Nu nærmer vi os sommerferien, så i næste uge kommer vi også til at skulle rydde op og gøre fint i klassen, så den er klar til næste skoleår. Derfor må man meget gerne medbringe en pose, hvor man kan have alt indholdet fra sin kasse med hjem.

Husk at man stadig skal tilmelde sit barn til anjar@norrebro-lilleskole, så de voksne ved, hvor mange der kommer.

Uge 32 i Galaksen

Som før skrevet ud, så åbner Galaksen i uge 32, hvor man skal tilmelde sig. Det kan man gøre på plancherne, der hænger i porten. Det er super vigtigt, at man gør det, så der kan komme nok bemanding på, så det er rart for både voksne og børn. Tilmeldingen bliver taget ned torsdag d. 25. juni.

Rigtig god weekend,

kh. Anja