27.08.21

Nyhedsbrev September 2021Kære forældre i 4.kl

Tiden er kommet til skoleårets første Nyhedsbrev. Den første måned tilbage har været præget af gensynsglæde og hygge. Det kan dog godt mærkes at vi alle, både elever og lærere, lige skal finde tilbage til den daglige rutine fra før sommerferien og Corona. Heldigvis er der ingen stress og vi tager det i et stille og roligt tempo som alle kan være med på. 

Rigtige venner..

Vores to nye elever i klassen, Torje og Vera-Line er blevet taget godt imod af klassen og kommer godt ud af det med de andre børn i 4.klasse. Anja og jeg har begge været opmærksomme på, at Torje og Vera-Line har haft nogen at lege med i frikvartererne og børnene i klassen har glædeligt stået til rådighed. 

Trods en del forandringer i klassen, oplever Anja og jeg en harmonisk klasse som er vokset  i modenhed hen over sommeren og udviser rummelighed og hjælpsomhed for hinanden og fællesskabet, hvilket vi absolut er stolte af. 

Knowledge is power..

Som tidligere nævnt er vi tilbage til normal hverdag, derfor oplever nogle af børnene at arbejdsopgaverne stiger markant i forhold til sidste år. Det kan der være noget om. Dog vil jeg sige, at børnenes lektier altid er noget som vi har arbejdet med herovre, som skal færdiggøres hjemme. Vi risikere desværre at børnene halter bagud rent fagligt, hvis ikke de får lavet deres ting hjemme. Husk derfor at orientere jer inde på skolens hjemmeside under 4.kl. 

https://www.norrebro-lilleskole.dk/index.php/klassetrinmain/nymanen/4-klasse 

Yderligere skal I holde øje med skemaet for dagen så børnene får de rigtige bøger med i skole. Vi oplever desværre ofte, at børnene glemmer lektierne derhjemme.

Til slut vil jeg bede jer tjekke om jeres barn har fået bogbind på Fandango grundbog, Boost 4. textbook, Kontext 4. og om de har et par indendørs idrætssko.

Sygemeldinger og ekstraordinært frihed..

Alle sygemeldinger skal informeres til kontoret inden kl.8:00. Dette skyldes at lærernes morgenmøde er flyttet til kl.8:10, hvor disse sygemeldinger bliver videregivet.

Skal jeres barn holde en fridag eller andet som ligger uden for skolens  alm. skoleferier, skal vi bede jer om at udfylde blanketten om Ekstraordinært frihed og aflevere denne i mit dueslag på lærerværelset eller på kontoret.

Blanketten finder I på skolens hjemmeside under Praktiske oplysninger

https://www.norrebro-lilleskole.dk/index.php/praktiske-oplysninger/2014-09-05-09-08-34 

Vi glæder os til…

Uge 35: Onsdag d.1/9 Forældremøde kl.17-18

Uge 37: Onsdag d.16/9 til Fredag d.18/9 Alternative dage

Uge 38: Mandag d.20/9 og Onsdag d.21/9 Skolefoto