06.12.21

Nyhedsbrev December 2021Kære forældre i 4.kl

Efter en travl JULEuge med Julekrea, Julebag og Julekor, er Nyhedsbrevet blevet lidt forsinket. Men I skal da ikke snydes for den af den grund. 

Sidste uge til Juleværksteder, havde hele trinet en god og hyggelig uge, trods de stigende smittetal og skudepisoden på Nørrebrogade. Vi fik vendt de eventuelle tanker der måtte være ift. det sidstnævnte. Børnene kom på banen med meget velovervejet refleksioner og andre anede intet om episoden. 

Rigtige venner..

Som I muligvis har hørt, så stopper Torje i klassen per d.16/12, hvor han har sidste dag inden han flytter tilbage til Norge igen. Derfor hygger vi om ham og sender ham fint afsted torsdag i næste uge i dansk lektionen.

Alle er naturligvis påvirket af at endnu en elev stopper i klassen, især da drengegruppen er så lille efterhånden. Dette har jeg for øje og overvejer umiddelbart kort efter juleferien at indkalde til et ekstraordinært forældremøde med forældrene til drengebørnene. Mere info følger inden juleferien.

Jeg er blevet gjort opmærksom på, at I forældre naturligvis ønsker at få besked når børn stopper i klassen eller når nye kommer ind. Dette er jeg naturligvis helt indforstået med. Desværre når jeg, som klasselærere ikke altid at få besked før snakken i klassen/forældregruppen er gået i gang. Derfor kan jeg ikke melde noget ud, før jeg har noget konkret fra det pågældende barns forældre eller kontoret.    

Knowledge is power..

I dansk skal vi i denne uge have taget ST4 prøven, som er en pædagogisk vurdering af børnenes stavning. Yderligere tager Anja en MG test i matematik med børnene. 

Disse prøver tager vi her inden juleferien, for at have resultaterne med som pejlemærker til vores skole/hjem samtaler i januar. 

I engelsk skal børnene fremlægge deres selvvalgte “songs/poems”. 

I december glæder vi os til…

Uge 49: 

Dansk ST4 prøve

MG/Matematik Grundlæggende - Diagnostisk prøve 

Uge 50: 

Torsdag 16/12 Torje har sidste skoledag

Fredag 17/12 Juleafslutning