02.02.22

Nyhedsbrev Januar 2021Kære forældre

Her kommer det længe ventede Nyhedsbrev. November var hvor det  sidste månedsbrev blev udgivet, hvilket betyder at hele 2 måneder er passeret siden I sidst fik en status omkring klassen. Hold nu fast.

Torje flyttede tilbage til Norge, derfor stoppede han lige inden vi alle blev hjemsendt d.15/12 2021, hvilket betyder drengegruppen er nede på 8. Vi håber selvfølgelig på, at vi snart får nogle flere drenge ind. Yderligere er Ellen Marie flyttet til Svendborg og havde sidste dag i klassen i onsdags d.26/1 2022. 

Dette betyder naturligvis at klassen er nede på 18 elever og skal vende sig til tanken om, at vi er blevet en mindre klasse, hvilket Anja og jeg naturligvis har øje for. 

Derudover skal der samles op omkring det faglige. Vi har alle været ramt i større eller mindre grad, af alle restriktionerne, de høje smittetal og omlægning af skemaer pga. manglende personale. 

Rigtige venner..

På grund af de mange ændringer i børnenes hverdag, vælger jeg og Anja at prioritere trivslen og vil derfor også lave brætspil/legetøjsdag fredag d.11/2, hvor vi bruger min lektion på at hygge sammen.

Knowledge is power..

Fra på mandag har vi normalt skema igen. Hvilket de fleste af os dårligt nok kan huske hvordan ser ud længere. Derfor må I meget gerne huske at orientere jer på skolens hjemmeside. 

I februar glæder vi os til…

Uge 5

d.3 - Tur til Planetariet

Uge 6

d.8 - Tur til KU.BE

Uge 7

d.14-18 - Vinterferie 

Uge 8

d.23 og 24 - Skole/hjem samtaler

d.25 - Fastelavn 

 

Torje i sneen ;)