31.03.22

Nyhedsbrev Marts 2022

Kære forældre

I den seneste måned har klassen og jeg været ramt en del sygdom, men jeg fornemmer at det værste er ved at være ovre nu. Derfor har der været en del vikarer og huller i undervisningen. Men det får vi indhentet inden vi går på påskeferie.

I mandags havde klassen en sød dreng på besøg, som hedder Luca. Han starter officielt i klassen på mandag d.4/4. Det glæder vi os virkelig til. Stort velkommen fra os alle.

Rigtige venner..

I de sidste par uger har Andreas og jeg brugt dansktimen om torsdagen, til at afholde klassenstime. Via anonyme ‘breve’ fra børnene, har vi fået vendt forskellige dilemmaer, spørgsmål og leget rollespil med brevene som udgangspunkt. Vi forsøger stadig at finde en brevkasse til brevene, så skriv endelig til mig, hvis I har noget liggende derhjemme som kan bruges, gerne med lås på.

Knowledge is power..

I Dansk er vi blevet færdige med Stav 4 og arbejder videre med grammatip.com og bogsystemet fandango frem til sommerferien. I kan derfor opleve at børnene har grammatik- og stave lektier inde på grammatip.com.

I April glæder vi os til…

Uge 15 + mandag d.18

Påskeferie

Uge 17

d.27 - Forældremøde kl.17-18

4.kl og deres yndlings klasselærer ;)