Kære forældre og børn i 5. klasse

Her får i nyhedsbrev for november.

I næste uge har vi alternativ uge. Tiderne står på hjemmesiden under opslagstavlen, og jeg har sendt info ud omkring juleugen og julefesten.
Husk at alle skal skrive sig på en ret til julefrokosten inden fredag næste uge. Jeg sender et billede ud på mail på torsdag af listen, så I kan se hvad de har skrevet sig på.
Fredag efter vi har spist trækkes der nisser i klassen.

Fredag i uge 51 har alle fri kl 12. Vi skal i kirken som vi plejer og synge sange.
Jeg har en lidt større nyhed, som jeg fik fortalt klassen i dag.
Jeg er så heldig, at have fået godkendt orlov hele næste skoleår, hvilket betyder, at jeg ikke vil være på skolen fra august 2020 og et skoleår frem. Jeg skal på en længere jordomrejse med min kæreste, som er noget jeg virkelig ser frem til. I samarbejde med ledelsen, har vi derfor talt om, at for at der skal ske en glidende overgang med ny klasselærer fremadrettet, så træder deres matematiklærer Victor til og overtager klasselærerfunktionen i 5. klasse fra januar 2020.
Jeg er fortsat i det samme skema, hvilket betyder, at jeg stadigvæk underviser klassen i dansk, kultur og værksted.
Alle henvendelser skal derfor ske til Victor. Jeg vil sørge for, at overlevere information om klassen til ham, så han ved, hvad der rører sig herinde. Derudover er jeg stadigvæk på skolen og i klassen, så helt væk er jeg ikke endnu.
Jeg vil også deltage i skole-hjem-samtaler til januar, men det er Victor, der har elev-samtaler med dem inden, så han kan lære dem bedre at kende.
Victors kontaktinformationer står på hjemmesiden. Derudover kommer han også til julefesten, hvor der er mulighed for at hilse på.
Jeg talte med klassen om, at holde noget "afskedsfest" i klassen op til sommerferien, men jeg vil også allerede gerne nu takke for næsten 5 år med en fantastisk givende klasse med meget liv og personlighed. Da jeg kom ind i daværende 1. klasse som nyklækket lærer, var der mange erfaringer, jeg skulle gøre mig, og jeg oplever, at klassen og jeg selv har udviklet os helt enormt. Jeg har haft nogle lærerige år og et godt samarbejde med jer forældre - Så et kæmpe tak herfra 

Jeg glæder mig til at se jer til julefesten næste uge 
Bedste hilsner fra Sarah