Sikke et år vi har været igennem. Fra corona situationen, klasselærerskift og til at rykke op i half/fuldmånen har alt været nyt! 
Den her version er blevet i den lidt korte version, for at skulle opsummere hele 2020 virker vanvittigt. I har fået så mange informationer at jeres mailindbakke må være rødglødende :)

Corona

Det blev jo sådan at vi ikke kunne færddiggøre skolen sammen, men måtte klare den online. Udsigterne til at det fortsætter sådan her lidt endnu er jo desværre helt reel. Derfor prøver vi alt hvad vi kan at få det bedste ud af det

Faglig

Det er selvfølgelig lidt en udfordring at skulle vurdere eleverne fagligt når vi ikke længere kan se hinanden i øjnene. 
Tilgengæld bliver der arbejdet rigtigt fint hjemmefra. Det ser ud til at flere elever har det rigtigt godt ved at få ro og god tid til at arbejde med tingene. Hjælpen fra læreren er selvfølgelig begrænset, men tilgengæld er stressen og larmen fuldstændig væk. Det håber jeg kan hjælpe elevere lidt, selvom forventningen jo desværre er at endnu en hjemsendelse IKKE hjælper eleverne fagligt. 

Socialt

Det er noget af et spark over skinnebenet for det sociale arbejde og trivselsarbejdet, at undervisningen er skubbet online. Det er sværere at indgå i grupper og man skal nu selv aktivt opsøge "samvær" med sine kammerater. Og oftest foregår det via en skærm og mikrofon. 
Vi prøver alt hvad vi kan at holde humøret højt og hjælpe eleverne til at snakke med hinanden på tværs.

Hjælp fra hjemmet

Hvis vi fortsat skal være hjemsendt er det vigtigt for os at I, i hjemmet, giver besked hvis der er noget vi skal hjælpe med eller være opmærksomme på. Det er så svært for os at følge med i hvordan det går når eleverne sidder derhjemme. 

Glædelig jul og godt nytår

Må 2021 bringe os mindre corona og mere samvær 

Mvh
Victor