Kære forældre i 7. klasse

Først og frmmest, TAK for nogle gode skole/hjem samtaler! Det er altid rart for både forældre og lærere, at tale om hvordan tingene står til - ansigt til ansigt. Trivselssamtalerne jeg havde med alle eleverne inden skole/hjem gik også virkelig godt og alle fortæller at det går meget bedre mht. stemningen og tonen i klassen. YAY!

Trivsel:

Helene (vores AKT) har været på besøg 2 gange i klassen for at tale om sproget og den generelle trivsel. Dog virkede det en smule 'overflødigt' for eleverne da vi jo har brugt meget tid på det i timerne. Det synes jeg nu er dejligt! Vi er alle klar til at komme videre og fokusere på andet end den hårde tone, da den ikke længere er relevant at bruge tid på. Eleverne giver alle udtryk for, at de ønsker at styrke fællesskabet, men ved ikke lige hvordan. Jeg tænker selv at holde en film-aften for dem på skolen en gang i det nye år og flere ryste-sammen-aktiviteter i klassens time. Hvis de selv skal sætte ord på de største konfliker i klassen, siger de at det munder ud i forskellige meninger og holdninger. Til dette kan jeg næste kun grine og sige SÅDAN SKAL DET JO VÆRE! (haha). Så hvis det største 'problem' på nuværende tidspunkt er, at de ikke altid kan blive enige, vil jeg konkludere at det går meget godt :)

Tilfældig info:

- Vi er ved at kigge på billetter til 8. klasse turen til Paris som ligger i uge 37 (7-11 sept). Paris turen plejer at ligge i maj, men det er rykket frem pga. en billedkunst eksamen (det taler vi nærmere om i 8. klasse).

- I matematikundervisningen er vi ret bagud ift pensum, men det er ikke noget jeg er bekymret over. Vi skal nok få indhentet i løbet af skoleåret og nogle emner vurderer jeg, at vi ikke behøver at bruge tid på.

- Jeg har købt et akvarie-bord til klassen, så efter nytår sender jeg dem ud for at købe akvarie, fisk, planter, mv til klassen. Det har de selv styr på.

- Vi har fået ombygget hele 4. sal som skal benyttes af 8. og 9. klasse. Nuværende 8. klasselokale skal laves til billedkunst lokale + arbejdslokale til eleverne. Næste skoleår rykker klassen derfor op på 4. sal.

- Der hersker lidt tvivl om hvad man gør når ens barn kommer for sent i skole, eller ikke kommer i skole den dag. Der skal ringes til kontoret! Jeg får en del mails og sms'er som fortæller at han/hun kommer senere pga tandlæge, eller bliver hjemme den dag. Det er jo ikke sikkert at det er mig som har dem den dag og fx har jeg skemafri hele onsdag. DERFOR - skal det henvises til kontoret.

- Så har jeg vist ikke mere! Jeg modtager gerne forslag til arrangementer for klassen, så hvis i har gode ideer skriver i bare.

GOD JUL OG GODT NYTÅR! Jeg håber i alle får en skøn tid sammen med dem i holder nær. Vi ses på den ande side.

Mange hilsner, Rebekah Lewis