Kære forældre i 7. klasse

Jeg håber i alle er kommet godt ind i det nye år! Vi er hurtigt hoppet ind i rytmen igen på NBL og det er rart at være på den anden side af terminsprøver, flytning af 8. klasse (til 4. sal) og alternative uger. Det går smadder godt i de forskellige fag. Bl.a. lærer de om fysiologi i bio/geo, herunder hjerte, lunger og blodets kredsløb. I matematik har vi netop afsluttet et emne om procentregning, samt en aflevering som allerede er rettet og returneret. I dansktimerne har de abejdet med stumfilm og "I Kill Giants" og jeg har sendt en mail til jer med jeres børns videoer.

Det er desværre kun Søren og (halvt) Jonas som har meldt tilbage som overnattende på skolen i forbindelse med en filmaften til klassen. Det er jeg selvfølgelig ked af, da de viser enormt stor interesse for at være sammen på den måde. Vi holder mail-korrespondancen kørende og jeg krydser fingre for at der er flere som kunne have lyst til at melde sig. (Det går desværre lidt udover mine arbejdsopgaver, for ellers havde jeg selv meldt mig).

Lidt praktisk info:

Sygemeldinger skal ringes på 60261139 - dette er et midlertidigt nummer og står også på skolens hjemmeside.

Uge sex:

Mandag - almindelig skole til kl. 12.00

Tirsdag - almindelig skole til kl. 14.00

Onsdag - Besøg på glyptoteket, til undervisningsforløb "Perfekte uperfekt" OBS. eleverne skal mødes ved Glyptoteket kl. 8.45 ved sideindgangen på Niels Brocks gade. De skal have madpakker med, da vi spiser derhenne og der ikke er mulighed for indløb af mad. Fri kl. 11.45 fra Glyptoteket eller skolen (lærerne tager tilbage til skolen.)

Torsdag - "Hvad vil det sige at være teenager" v. Rebekah og besøg af Normstormerne.

Fredag - "Alkohol" v. Rebekah + dokumentar

D. 5. Marts får vi besøg af Københavns Politi. Jeg fortæller mere når jeg selv er opdateret på besøget.

Hvis nogle af jer, stadig er interesseret i at få jeres børn HPV vaccineret, skal i skrive til mig asap.

Det var alt for denne gang :)