Kære forældre i 7. klasse

Først og fremmest, tak til Søren og Colin for at have arrangeret en vellykket filmaften på skolen! Jeg har kun hørt vidunderlige ting fra elevernes side og som klasselærer kan man ikke andet end at tage hatten af og sige TAK fordi i imødekommer elevernes ønske om mere socialt samvær.

På lørdag holder Sigge, Cathrine og Viktor fødselsdags arrangement på skolen fra 18-21. Det er jo fantastisk! Husk at melde tilbage til Jonas/Helena om jeres barn deltager.

På torsdag fra 8.30 - 10.00 får klassen besøg af Københavns Politi med et arrangement 'Den Sikre Side'. Jeg sender en informationsseddel på mail, så i kan følge med (det handler om sociale medier blandt de unge).

PARIS-TUREN ER UDSKUDT TIL 9. KLASSE! Ja, det er enormt trist, da de har gået og glædet sig længe nu, men det handler om at eleverne skal til en billedkunst eksamen i 8. klasse som lige er blevet eksamensfag på Nørrebro Lilleskole. Vi tager stadig på lejrskole i uge 36 (onsdag - fredag), men det bliver indenfor DK's grænser (måske Tyskland). Vi regner med at Paris turen vil ligge i uge 37 2021.

Billedkunst er blevet eksamensfag hvilket er noget helt nyt. Klassen bliver derfor den første årgang som skal give eksamen et skud. Eksamen kommer som udgangspunkt til at ligge i 8. klasse og IKKE 9. som de andre eksamener. Årsagen kender jeg desværre ikke - beslutningen kommer fra ledelsen. Derfor skal de have en del undervisning i billedkunst sammen med Paule og Anne Mette inden sommeren. Meget af tiden hvor overbygningen skal forberede til musik/teater festival, går klassen fra til billedkunst.

FISK! Ja, klassen har langt om længe fået købt fisk, som står i et fint akvarie i klassen. De fik besked på, at de måtte købe 5 - de købte 6 - den ene var gravid - og nu er der vist 13 (haha!). Men de passer dem ganske fint og jeg er faktisk ikke indblandet overhovedet. De er selvkørende med dem. Det er fedt!

ELEVER er der ikke mange af i klassen på nuværende tidspunkt. Vi er 16 elever - 15 efter sommer. Derfor må i gerne forhøre jer rundt omkring, hvis i kender nogle børn som søger skoleskift.

EMNEUGE afholdes i uge 13 (d. 23-27 marts) og derfor er der alternative skematider. Fri 12, 14, 12, 14, 12.

FORÅRSFEST afholdes på skolen LØRDAG d. 28. marts. Jeg håber i deltager, da der bl.a. udstilles produkter fra vores emneuge.

PUHA en masse informationer! Jeg håber i alle har det godt.

Mvh. Rebekah Lewis, tlf. 20887001