Kære forældre.

Det er ved at være længe siden jeg har formuleret et nyhedsbrev - men nu skal vi igang igen!

Først og fremmest, tak for et dejligt forældremøde d. 27/8. Jeg håber der kom en smule afklaring ift. parathedsvurdering, introuge 8 samt billedkunst eksamen. Vi står stadig fast i, at skære ned på terminsprøverne i forhold til de tidligere år og derfor skal de kun til terminsprøve i dansk mundtlig + skriftlig, matematik skriftlig samt engelsk mundtlig + skriftlig. De mundtlige finder sted i uge 50/51 og de skriftlige (som udgangspunkt) i januar.

Jeg håber i så småt har fået hørt nogle historier om vores fantastiske tur til Bornholm. Det var en kæmpe succes! Det var vidunderligt at se 8. og 9. komme så godt ud af det sammen. Vi har klatret, rapellet, besøgt Natur Bornholm, cyklet 40 km i regn og modvind, besøgt Hammershus og meget mere. I har sikkert også alle hørt, om en lille 'prank' lærerene lavede den sidste aften. Nogle blev meget kede af det, mens andre gik direkte igang med at lave illustrationer over hvordan man kunne gå til angreb. (Jeg sender lige et billede i mailen - det er nu ret morsomt og kreativt!) Uanset, så blev der rykket grænser! :D Langt de fleste synes i hvertfald, at det var én af de sjoveste ting de hidtil har oplevet på en lejrskole.

De fleste af dem var også ret dygtige til at lave mad selv (pånær én gruppe som formåede at få en kødsovs til at smage af tun og brændte pastaen på).

Jeg har en Google Fotos mappe hvor jeg uploader ALLE videoer og billeder som jeg tager af børnene. Billeder fra Bornholm er også lagt deri:

(Jeg er ved at overføre fra tidligere Dropbox til Googe Fotos og derfor er der kun Bornholms billeder i nu)

Udover dette er der ikke meget nyt at fortælle. Som nævnt til forældremødet, går det helt fantastisk i klassen og der er kun sket ændringer til den positive side, nu hvor de ikke er så mange. Der er altid god stemning og humor.

Skriv endelig hvis i har bekymringer. Mvh. Rebekah

PS. emneuge 41 med alternativt skema, efterårsferie uge 42