Kære forældre

Jeg håber i har haft en dejlig efterårsferie. Den er altid velfortjent oveni en emneuge ;) Jeg var der ikke, da jeg selv er blevet gift 3/10 og holdt derfor fri. Men jeg lader mig fortælle, at alt gik ganske fint - dog ærgerligt at vi ikke kunne blande eleverne på trinnene som vi plejer, pga. corona. 

Alt går stadig super fint i 8. klasse og de trives enormt. Jeg oplever at der er elever som rykker sig meget i matematikken hvilket er vidunderligt. Det skyldes bl.a. at der er mere tid til ene-undervisning i en klasse med få elever. Status er, at klassen har 15 elever. Cathrine er officielt udmeldt og der er startet 2 nye elever. Velkommen til Maggie som startede i emneugen og Eigil som starter på mandag. Det er to rigtig søde elever som passer godt ind i klassen og dynamikken.

Corona-nyt: vi har udskudt vores filmaften igår, da der er mange på mellemtrinnet hjemsendt pga en smittet klub medarbejder. Derfor er det ikke ansvarligt for os at afholde et arangement, før vi kender status på eleverne på skolen. Med udmeldingen igår, er der stadig en del uklarheder ift hvad vi må/ikke må, men sociale arrangementer er udskudt og det kunne godt tyde på at lærere og evt. elever skal have mundbind på i skolen. Jeg melder ud, når jeg hører fra Jacob. Vi krydser fingre for, at ingen af vores elever på mellemtrinnet har fået corona, men hvis det er tilfældet står lærerne klar med en nødplan til hjemmeundervisning. 

UGE 45: her har vi projektopgave hele ugen. Emnet hedder 1960'erne og grupperne er allerede lavet. De er i fuld sving med at lave problemformuleringer og det går rigtig fint. Strukturen i løbet af ugen er meget løs, da eleverne selv er ansvarlige for hvornår og hvordan de arbejder. Dvs. der ikke er officielle mødetider denne uge - det skal de selv arrangere. Jeg er naturligvis på skolen og laver vejledningtider med dem, som de skal overholde. De får karakter for projektet, som munder ud i en præsentation og et produkt. Vi har besluttet at fremlæggelsen skal ske torsdag aften (dvs. d. 5/11) men så får de tilgenæld helt fri om fredagen. Forældre må desværre ikke deltage, pga. corona (øv!) Vi kan måske arrangere at det bliver filmet eller live-stremet for de forældre som ønsker. 

Jeg har skrevet en lille uge oversigt inde på opslagstavlen. Så kan i følge med i hvad der skal ske de kommende uger. 

Mvh. Rebekah