Kære forældre

Jeg håber det går okay hos jer og at jeres store børn i det mindste er selvkørende. Det er i hvertfald mit indtryk.

Det går rigtig godt med dem og de er enomt flittige til trods for den manglende motivation. Vi gør alt hvad vi kan for at holde dem på 'dupperne', men det er ikke så nemt lige nu. Jeg har god kontalt til dem alle og ringede rundt til en del elever sidste uge for at høre hvordan det gik. De giver udtryk for, at de får snakket en del sammen indbyrdes og nogle af dem ses lidt i grupper. Det bliver jeg kun glad for at høre, da det er den sociale kontakt som de mangler aller mest. Det kan tydeligt mærkes, at de savner og manger hinanden. Humøret er dog oppe og jeg kan kun være stolt af deres indsats.

Det er ikke meget jeg hører fra forældregruppen og jeg må betragte intet nyt, som godt nyt. Hvis det ikke er tilfældet, håber jeg i holder mig opdateret, da jeg på den måde bedst kan udføre mig arbejde og sikre at ingen falder for langt bagud. 

I matematikundervisningen, laver jeg et slides hvor jeg skriver/forklarer hvordan hver enkelt opgave skal løses. Jeg forklarer opgaverne kl. 9 og lærer dem egenskaberne via en app hvor jeg kan tegne som jeg har en tavle. De bestemmer selv om de vil arbejde alene eller i grupper, da de arbejder bedst på forskellige måder. Jeg lægger slides-forklaringen op i Classroom under dagens opgave og linker såvel også til forklaringer på matematikfessor. De er gode til at kontakte mig når de skal have hjælp. Vi arbejder primært i bogen og supplerer med matematikfessor når det er relevant.

I engelskundervisningen har vi lavet en terminsprøve/afgangsprøve fra 2020 som gik rigtig fint og vi arbejdede med temaet 'Fake News' sidste uge. Som amerikaner er jeg selv enormt optaget af hvad der foregår i USA for øjeblikket, så det snakkede vi også en del om sidst. De har alle sammen meget at byde ind med og er gode til at reflektere og være kritiske. 

Forældremøder rykkes til 9. og 10 marts!!! Vi satser på at holde dem med fysisk fremmøde, men nødplanen er at holde dem online. Møderne holdes med mig, Eric og Annemette vil være tilstede hvor det giver mening. Jeg har vedhæftet tidsplanen i mailen og i er velkomne til at bytte tider indbyrdes (Husk at give mig besked, hvis i rykker rundt). Skriv til mig, hvis tiderne slet ikke passer - så kan vi alternativt holde online møde. 

Introuge er aflyst - som det ser ud nu. Der har været tale om at holde dem online, men spørgemålet er, om det i virkeligehden giver mening. Vi har faktisk ikke hørt noget fra de uddannelsesinstitutioner som vi skulle have besøgt. Klart nok, de holder jo lukket. 

Terminsprøverne er også aflyst - som det ser ud nu. Jeg har fortalt eleverne, at vi måske holder en skriftlig matematikprøve i klassen når vi vender tilbage. Så tager vi udgangspunkt i en tidligere afgangseksamen. 

Pas på hinanden derude. De bedste hilsner, Rebekah Lewis