Kære forældre og elever i 5.klasse

Februar er over os og inden vi får set os omkring, kan vi byde marts og foråret velkommen.. Håber I alle har haft en dejlig tiltrængt ferie:-).

Dansk;

Om mandagen arbejder vi som bekendt fortsat med Stav i forhold til det grammatiske. Nogle områder bruger vi lidt længere tid på end andre, alt efter hvor svært emnet nu er.. Jeg tager også udgangspunkt i ungerne ST- prøver de lavede før jul ift. hvilke områder vi går lidt mere i dybden med. Det er utroligt dejligt at opleve, at det er flere og flere, som når at få lavet lektierne.

Om tirsdagen holder vi fortsat en “pause” fra Fandango, men det betyder bestemt ikke, at der ikke arbejdes. Vi tager blandt andet fat i emner, som vedrører grænser. Jeg har blandt andet brugt materialer fra Sex og samfund.. Derudover kommer vi til at lave en del såkaldt klassearbejde, som både har et fagligt indhold og samtidig berører arbejde med det sociale i klassen. Tirsdag i uge 9, får klassen en ny bog, som vi sjæl læse i fællesskab. Der vil undervejs blive arbejdet med bogen med diverse spørgsmål og opgaver. Som udgangspunkt, skal de ikke have bogen med hjem, men i deres kasser i klassen.

Engelsk;

Vi arbejder videre i Boost, hvor vi nu er nået til kapitlet Pets. Vi arbejder en del med det skrevne efterfulgt af små oplæsninger eller minifremlæggelser.

Vigtige datoer;

25/2: forældremøder kl. 8.30-9.30