Kære forældre og elever i 5.klasse

Med marts kom efteråret over os med regn, blæst og lavere temperaturer end vi lige havde vænnet os til i februar. Men marts er også måneden, hvor vi har lidt mere fokus på det sociale og trivslen i klassen.

Klassen har i de sidste par uger arbejdet med trivsel og der er blevet afholdt drenge- og pigemøder, som bragte mange gode diskussionspunkter med sig. Vi har drøftet de forskellige punkter i plenum. Det har virkelig været en fed oplevelse at lytte til de gode snakke klassen har haft indbyrdes. Flere har givet udtryk for, at der har været adfærdsmønstre i klassen, som har været ubehagelige. Disse ytringer blev modtaget positiv og de blev taget alvorligt.

Generelt sker der bare meget med klassen og ungernes udvikling.

Dansk;

De næste par uger, kommer vi til at arbejde analytisk med den grafiske novelle “Pssst!”, som klassen har læst. Dette betyder, at vi på mandag i næste uge (uge 11), IKKE arbejder med STAV men med analyse.

Vigtige datoer;

28/3: Kendisfest

Uge 14: Emneuge for hele skolen

4/4: Forårsfest for elever, forældre, bedsteforældre m.fl.

Bedste Hilsner Mille