Kære forældre og elever i 6. klasse

Vi er kommet godt i gang efter sommerferien. Det er dejligt at se, hvordan klassen bare “passer” ind på trinnet. De kommer godt ud af det med de andre klasser. Derudover er der kun ros fra de andre lærere. Det gør klasselæreren glad og stolt. Det er dejligt at opleve, at alt det hårde arbejde vi har gennemgået med klassen bærer frugt. Det kan I primært takke ungerne for.

Vi er i fuld gang med de forskellige fag - nye som gamle. Arbejdsmoralen i klassen er god og ungerne er gode til at give hinanden plads eller hjælpe hinanden.

Jeg nåede kort at sige lidt om lejrskolen på forældremødet i torsdags. Til de, som ikke deltog, er der sendt en mail ud.

Vi tager som bekendt afsted den 11/9-13/9.. I brevet vedr lejrskolen står der, at der kun skal medbringes sengelinned, men efter at have undersøgt det nærmere, er jeg blevet lidt klogere. Der er IKKE puder og dyner, så der skal medbringes SOVEPOSER og LAGEN!

Vigtige datoer:

9/9: Hele trinnet skal i Zoo. 8.30-14.00 (herefter kan alle tilkøbe et turpas for ca 90 kr, hvis de ønsker at blive i haven længere)

10/9: Vi er i egne klasser på trinnet. Derfor skal der ses bort fra det almindelige skema. Vi bruger dagen på forberedelse til lejrskolen.

11/9-13/9: Lejrskole

19/7+20/9: Skolefoto. Vi ved endnu ikke hvilke klasser, der fotograferes på hvilken dag.

26/9: Værkstedsskift