Kære forældre

Vi har nu taget hul på den første uge i oktober og samtidig de sidste par uger inden efterårsferien. Traditionen tro er der emneuge i næste uge (uge 41). Vi skal have minisamfund igen, hvor klassen er delt ud på hold med resten af skolen. Mødetiderne er anderledes i denne uge:

Mandag: 8.30-13.15

Tirsdag: 8.30-14.00

Onsdag: 8.30-13.15

Torsdag:8.30-14.00

Fredag: 8.30-12.00.

Jeg er så småt gået i gang med elevsamtalerne, som blandt andet skal danne grobund for skole/hjemsamtalerne. Disse finder sted i november. Datoerne er ikke 100% fastlagte endnu. Vi skal ligeledes have taget ST-prøver igen i år, som I også kommer til at høre mere om til samtalerne. Ungerne SKAL deltage til samtalerne.

Ekstra ordinær frihed:

Der er desværre alt for mange af jer, som ikke overholder tidsfristen på 14 dage før vedr. ansøgning om fri i skoletiden. Dette bedes respekteres fremadrettet. Det kan ellers betyde, at fraværet bliver registreret som ulovlig fravær, der på længere sigt kan betyde en underretning, hvis fraværet samlet når 15 %. Derudover skal jeg minde jer om, at I skriver under på at varetage ansvaret for, at jeres barn får lavet det forsømte under fraværet. Dette er desværre ikke tilfældet altid. Jeg oplever, at der er enkelte der ikke får lavet det de skal mens de er væk. Det går stærkt her i 6.klasse og man kan derfor hurtigt komme bagud.

Fagligt:

Som I nok har bemærket har ungerne haft en del skriftlige opgaver i både engelsk og dansk. Dette skyldes, at jeg den kommende tid har fokus på klassens skriftlighed.De fleste har været gode til at aflevere til tiden. Vi arbejder med det i klassen og så er planen, at de arbejder videre hjemme.

Det var vist alt for denne gang. Husk I og ungerne altid kan skrive til mig, hvis de har problemer med f.eks. lektier eller andet.

Bedste Hilsner Mille