Kære forældre og elever i 6. klasse

Projektopgave:

Projektopgave-ugen er i fuld gang og der arbejdes flittigt i de forskellie grupper. Selvom det er første gng for klassen, har de vist, at de tager det seriøst. Det er spændende emner de alle har valgt på kryds og tværs. Samarbejdet mellen 6. og 7. klasse har fungeret helt optimalt. Fremlæggelserne finder sted fredag.

Børneavisen mm.:

Vi er med i en brugerundersøgelser for Børneavisen. Det betyder, at vi hver uge modtager et klassesæt som læses og vurderes/evalueres ved hjælp af et spørgeskema. Vi bruger nogle af dansktimerne til dette. Grundet projektopgaven i denne uge, skal avisen læses hjemme til på mandag i næste uge. Derudover vil dansktimerne være præget af selvstændigt arbejde, da jeg afholder elevsamtaler løbende i disse lektioner. Disse samtaler er til for at få en finger på pulsen ift. hvordan de unge mennesker trives i klassen og på trinnet.

Skole/hjemsamtaler:

Som jeg skrev ud til jer på mail, er der kommet datoer og tidspunkter ud. Hvis tidspunktet ikke passer, bedes I bytte indbyrdes. Dette skal ske senest torsdag den 14. november og jeg skal have besked om eventuelle ændringer. Hvis I på forhånd ved, at der er noget specifikt vi skal snakke om, bedes I skrive det til mig inden samtalerne. Ellers vil fokus ligge på det faglige i henholdsvis dansk og matematik med udgangspunkt i prøverne vi tager i den kommende uge.

Juleuge/julefest:

I uge 48 er der alternativ uge for de fleste på Nørrebro Lilleskole. I halv/fuldmånen, har vi dog almindeligt skema mandag-torsdag - vi kører dog med alternative mødetider: man:8.30-12, tirs:8.30-14, ons:8.30-12, tors:8.30-14 (Julefest 15-17), fre:8.30-12.

I værkstedstimerne torsdag producerer vi vores bidrag til festen, som finder sted om eftermiddagen torsdag den 28. november kl 15-17. Om fredsagen i denne uge, holder vi klippe/klistre dag på trinnet.. Julefesten er for elever - nye som gamle, forældre, bedsteforældre, søskende m.fl.

Det var vist alt for denne gang

De bedste Hilsner

Mille