Kære forældre og elever i 6. klasse

Først og fremmest rigtigt godt nytår til jer alle. Håber I alle har haft en dejlig jul og lang ferie med jeres kære, og I er komme godt ind i det nye år.

Det første halve år i Halvmånen er gået så fint. Klassen er faldet godt til på trinnet - både i forhold til de andre elever, de nye lærere og de nye fag. Der er en god stemning i klassen og sproget og tonen er forbedret i sådan en grad, at det er rart at være der.

Dansk:

Vi arbejder videre i Fandango med emnet komposition. I dag (6/1) er vi startet med teksten "Alamo". Det er en ret omfattende tekst med tilhørende opgaver i både arbejdsbog og grundbog. Der er dog ikke lektier i denne de næste par gange. På fredag i denne første uge efter ferien, skal vi IKKE arbejde i STAV, men derimod arbejde videre med Fandango. Husk derfor at denne skal med fredag i stedet for STAV.

Engelsk:

Der er fortsat en god udvikling i forhold til engelsk. Mange af ungerne har rykket sig en del det sidste halve år. I løbet af fåråret vil der komme mere fokus på grammatikken.

Vigtige datoer:

Onsdag den 8/1: 6.og 7. klasse skal i biografen og se "I Kill Giant" kl 9-12. Der er derfor ikke andet undervisning denne dag.

Det var vist alt for denne gang

Bedste Hilsner

Mille