Kære forældre og elever i 6. klasse

Vi har sluppet en lang men lun januar og tager nu fat på februar. Februar starter ud med en semi-alternativ uge med uge 6.

Vi kører med alternative uge-mødetider hele ugen. Så det ser således ud:

Uge 6:

Mandag, onsdag, fredag: 8.30-12

Tirsdag og torsdag: 8.30-14

Vi har almindelig undervisning mandag og tirsdag og alligevel med ændringer, da de forskellige faglærere bliver på egne trin hele ugen. Det betyder, at Victor ikke skal have idræt med klassen tirsdag. Jeg skal i stedet for have klassen, men vi laver klassens time i stedet for idræt, da vi missede dette i fredags.

Onsdag-fredag arbejde vi med teamet "Kropsidealer", som er det emne "Sex og samfund" har fokus på i dette års Uge sex.

Det kommer til at variere lidt med, at vi arbejder klassevis og 6./7. arbejder sammen.

Onsdag får klassen besøg af "Normstormerne", der som navnet antyder skal berøre forskellige normer, som optager de unge. Man kan læse meget mere om dem her: http://normstormerne.dk/.

Uge 7: Vinterferie

Uge 8:

Denne uge er en almindelig uge og dog...

Mandag skal jeg i teateret med klassen kl 9-12. De er tilbage på skolen til matematiktimerne denne dag.

Fredag afholdes der fastelavn for hele skolen

Uge 9:

Den sidste uge i februar er en helt ganske almindelig skema.

Hilsen Mille