Kære forældre og elever i 7. klasse

Så er vi tilbage og hverdagen på skolen er godt i gang. Det er ikke en helt almindelig start som vi kender den i skyggen af Covid-19, som stadig spøger og påvirker os.

Vi er tilbage til "normale" tilstande og alligevel ikke helt. Vi er meget opmærksomme på håndhygiejne generelt, men det er stadig utroligt vigtigt, at I derhjemme ligeledes praktiserer dette. Derudover prøver vi at spritte computere så ofte som muligt. Fælles arealerne bliver gjort ekstra rene dagligt efter endt skoledag. Derudover opfordrer vi stadig, at ungerne bliver hjemme, hvis de føler sig skidt tilpas. Vi anerkender, at der kan være en svær balancegang ift. vurderingen. Men vi bliver simpelthen nødt til at tage vores forholdsregler for at holde smitten nede så meget og så godt som muligt. Det kan vække frustrationer mm., da vi vil sende småsyge børn hjem. Det sidste vi ønsker er at ende i endnu en nedlukning med fjernundervisning og hvad der ellers følger med.

I er altid velkomne til at kontakte mig eller kontoret, hvis I skulle have spørgsmål eller kommentarer til dette eller andet.

De bedste hilsner

Mille